The art of a smile

Kleinsman Dental Center

Vraag een intake aan voor € 99,00

KLEINSMAN DENTAL CENTER: DE MOOISTE TANDEN MAKEN!

De patiënt staat centraal bij Kleinsman Dental Center en dat merkt u direct bij het eerste contact. Hospitality van het hoogste niveau waarbij een team van specialisten voor u klaar staat, die allen in hun vakgebied tot de absolute top op het gebied van (cosmetische & esthetische) tandheelkunde behoren.

Het team van inmiddels 60 medewerkers werkt uiterst efficiënt samen zodat indien gewenst op één dag alle behandelingen uitgevoerd kunnen worden, zodat ook de vele ‘buitenlandse’ klanten snel en in een dag bediend kunnen worden.

De broers Richard en Bertho Kleinsman (beiden oprichters) staan samen met Babak Varzideh aan het hoofd van Kleinsman Dental Center. Kleinsman heeft vestigingen in Naarden en Bocholt Duitsland (net over de Nederlandse grens).

“Wij staan voor passie met een doel: de mooiste tanden maken!
Tanden maken die heel natuurlijk zijn, niet van echt te onderscheiden. Discreet, ingetogen en onopvallend mooi”, aldus Richard Kleinsman.

Voorloper in tandheelkunde

Kleinsman Dental Center is een voorloper op het gebied van technische ontwikkelingen en tandheelkunde, waar u terecht kunt voor diverse behandelingen (zie tabbladen op deze pagina).

Erkenning | awards

De Duitse vakbladen hebben het afgeleverde werk van KLEINSMAN DENTAL CENTER benoemd als de haute couture van de tandtechnieken.

Life changing

Je kunt maar een keer een eerste indruk maken! Enorm belangrijk hierbij is de staat van het gebit. Een slecht gebit gaat in veel gevallen samen met een gebrek aan zelfvertrouwen. Een make-over bij Kleinsman Dental Center geeft u zelfvertrouwen terug en daarna kunt u weer voluit lachen. U zult merken dat deze behandeling voor u life changing zal zijn.

KFO_Bocholt1

EXCLUSIEF VOOR VIDA REAL KLANTEN: een intake met direct zichtbaar eindresultaat!

Het behandeltraject in de gastvrije ambiance van Kleinsman Dental Center begint bij een vrijblijvende tandheelkunde intake. Tijdens het intakegesprek worden uw wensen geïnventariseerd. Middels een unieke techniek, door Kleinsman zelf ontwikkeld, wordt het mogelijk gemaakt om tijdens deze tandheelkunde intake direct het eindresultaat te zien in de mond, zonder dat er daadwerkelijk verrichtingen hebben plaatsgevonden. In deze fase wordt in overleg met u bekeken of en welke aanpassingen nog gedaan moeten worden voor het beste resultaat, alvorens er concreet aan uw gebit gewerkt zal worden.

Vraag een intake aan

Exclusief voor klanten van VIDA REAL bieden wij u een intake aan voor het gereduceerde tarief van € 99,00.
Wenst u gebruik te maken van deze exclusieve aanbieding t.w.v € 185,-, dan verzoeken wij u vriendelijk dit contactformulier in te vullen. Kleinsman Dental Center neemt zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak voor een intake. Het bedrag kunt u ter plekke aan Kleinsman Dental Center voldoen.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE MET EEN BEHANDELPLAN

Na deze intake krijgt u een vrijblijvende offerte met een behandelplan, een tijdpad en een kostenraming. Een intake is mogelijk in de prachtige studio in Het Arsenaal van Jan des Bouvrie in Naarden en in de kliniek in Bocholt, indien gewenst met het comfort van een transfer van en naar de airports Schiphol en Düsseldorf.

Eén gemeenschappelijk einddoel staat centraal: u als uiterst tevreden klant met een prachtige natuurlijke glimlach welke life changing is!

NAZORG

Vanzelfsprekend staat Kleinsman Dental Center voor een uitstekende nazorg. Er wordt altijd telefonisch contact met u gezocht na de behandeling om met u te bespreken hoe u het behandeltraject heeft ervaren en of u tevreden bent met het resultaat. Kleinsman tandheelkunde is 24/7 bereikbaar voor uw spoedeisende vragen, indien nodig kan een acute ingreep direct worden uitgevoerd.

Tandvleeschirurgie: esthetische tandheelkunde

Tandvleeschirurgie.jpgDeze corrigerende behandeling wordt toegepast indien de verhouding tand – tandvlees uit balans is. Samen met u wordt vastgesteld wat optisch voor u de mooiste lengte van uw tanden is. Dit hangt onder meer af van uw kaak en gezichtsprofiel. Bij teveel tandvlees lijkt het of de tanden te klein zijn. Tevens kan de verhouding van tanden en tandvlees suggereren dat de tanden te lang zijn. De oplossing is esthetische tandheelkunde d.m.v. transplantatie van tandvlees. Kleinsman Dental Center kan in samenspraak met u hiermee op een subtiele wijze het ideale totaalbeeld creëren. Tandvlees dat is teruggetrokken, komt nooit meer terug. Terugtrekkend en wegvallend tandvlees kan goed hersteld worden met tandvleestransplantatie. Dit voorkomt verdere tandheelkundige problemen. Uit het gehemelte wordt weefsel gehaald en dit wordt naar de tandhals getransplanteerd. Het getransplanteerde weefsel groeit vast aan het bestaande tandvlees en zorgt zo voor opvulling van het teruggetrokken weefsel. Met toepassing van tandvleestransplantatie wordt de conditie en het totaalbeeld van de mond geperfectionee

Implantaten: veilig en comfortabel alternatief voor een prothese

Implantaten.jpgBij het missen van één of meerdere tanden is een implantaat (kunstwortel in de kaak geplaatst) een prima alternatief. Deze implantaat heeft lichaamseigen eigenschappen. Het is zelfs mogelijk met cosmetische tandheelkunde om alle nieuwe tanden en kiezen op implantaten vast te zetten. Een traditioneel kunstgebit kan vervangen worden door een moderne “appel vaste” variant. Geen onzekerheden bij het eten van harde voedselcomponenten en een stralende mond met karaktervolle natuurlijke tanden.

Invisalign: tandcorrecties met onzichtbare beugel

Het Invisalign systeem komt uit Amerika en is een comfortabele en onzichtbare beugel. Revolutionair op het gebied van tandcorrecties voor volwassenen en kinderen als alternatief voor de traditionele beugel. Door geavanceerde software kan een computer berekenen in hoeveel stappen een tand of meerdere tanden recht gezet kunnen worden. Voorafgaand aan de behandeling is te zien hoe de tanden een andere stand krijgen. Per stap wordt door de computer een onzichtbaar en aligner (uitneembaar transparant beugeltje) ontworpen. Om de twee weken wordt de beugel gewisseld voor een nieuwe. De aligner moet minimaal 18 uur per dag gedragen worden. Uitneembaar bij eten, tandenpoetsen etc. Binnen een paar maanden een zichtbare gebitsaanpassingen, een natuurlijke stralende glimlach met rechte tanden. De definitieve afwerking kan worden vervolmaakt in combinatie met de Non-Prep Facings.

Tanden bleken: het effect van witte, glanzende tanden

Tanden_bleken.jpgWitte tanden hoeven voor u geen droom te blijven, want door middel van een speciale werkwijze kunt u uw tanden ongecompliceerd en op pijnloze wijze laten bleken. Veilig, effectief en snel resultaat. Bij Kleinsman Dental Center wordt daarom met het modernste en geprezen ZOOM!®- systeem gewerkt. Deze professionele bleekmethode in tandheelkunde zorgt binnen 45 minuten voor een duidelijk zichtbaar lichtere kleur van uw tanden. Als alternatief wordt er ook met een laser gewerkt. Welke methode beter geschikt is, is geheel afhankelijk van de conditie en eigenschappen van uw tanden. Om er voor te zorgen dat de bleekgel alle tandoppervlaktes bedekt en dus voor een gelijkmatige werking zorgt, vindt er vooraf altijd een professionele mondhygiëne behandeling plaats. Deze behandeling is inbegrepen in de prijs van het bleken en zorgt er voor dat eventuele aanslag op uw tanden verwijderd wordt. Bij het bleken van tanden wordt de speciale Zoom!®-Lamp gebruikt. Het licht van deze lamp ondersteunt het activeringsproces van de bleekgel, zonder dat de tandstructuur daarbij wordt aangetast. Het resultaat is minstens 26% lichtere tanden bij het gebruik van de ZOOM!®-Lamp en ZOOM!®-Gel.

Narcose & hypnose: behandeling zonder angst en stress

Steeds meer patiënten kiezen ervoor gedurende de behandeling zachtjes en stressvrij te slapen. Maximaal veilig en comfortabel. Voor deze behandelingsmethode beschikt Kleinsman Dental Center over een moderne anesthesie-inrichting. De behandeling wordt in de eigen, modern ingerichte OK door een deskundige en ervaren praktijkpartner NARCOnova uitgevoerd. Dankzij de gedegen ervaring van onze gespecialiseerde anesthesiologen, die de narcose inleiden en begeleiden, zijn optimale voorwaarden voor een veilig narcoseverloop gewaarborgd. Tijdens de efficiënte behandeling door het tandartsenteam is er een permanente monitoring van alle vitale functies. Onder narcose zijn meerdere afzonderlijke sessies uitvoerbaar, wat tijdbesparend werkt. Angstige patiënten of personen die opzien tegen een hele reeks afzonderlijke behandelingen, maken graag gebruik van deze narcoseservice. Persoonlijk gevoelde stress (hoge bloeddruk, transpireren, hartkloppingen, angstgevoelens etc.) kunnen zo volledig worden vermeden. Maar ook een behandeling onder hypnose of met lachgas is mogelijk. Vooral kinderen verdwijnen snel in een droomwereld en kunnen pijnvrij en stressvrij worden behandeld. Een groot voordeel bij een behandeling onder hypnose en/of met lachgas is dat men, na een korte rustpauze, de praktijk over het algemeen direct weer kan verlaten.

Digital smile design: het totaal beeld voor een stralende lach met esthetische tandheelkunde

Digital_smile_design.jpgEen regelmatig en fraai gebit is het uiteindelijke doel van de esthetische tandheelkunde. Het spreekt daarbij voor zich dat het totaalbeeld van de tanden in harmonie moet zijn met gebit en mond. Met de nieuwste techniek van Kleinsman Dental Center, het Digital Smile Design, is het mogelijk om alle bewegingen van de mond en de effecten van spraak voor en na een esthetische tandheelkunde behandeling in beeld te brengen. De tandtechnicus maakt in een studio video-opname van mond en gezicht. Deze video techniek is dé manier om uitgebalanceerde tanden in een mond en het karakter van het gezicht goed te beoordelen. Niet alleen door de tandtechnicus, maar ook door de tandarts en de patiënt. Naast de wax-up geeft Digital Smile Design een perfect beeld van het eindresultaat voor de patiënt. Tevens zorgt deze methodiek voor een perfecte afstemming van vorm en kleur van de tanden. Het wordt hierdoor mogelijk om het totaalbeeld en samenhang van tanden, mondvormen en gezichtsmimiek te optimaliseren.

Facings & non prep-facings: een stralende lach

Facings.jpgDe KL² facing is een individueel geproduceerde facing volgens een uniek concept. Tanden slijten langzaam tijdens uw leven als natuurlijk gevolg van eten en drinken, knarsen en diverse zuren. Tanden verliezen daardoor glazuur in dikte en lengte. Kleinsman Dental Center kan de oorspronkelijke maat, kleur, vorm, stand en lengte van uw tanden volledig reconstrueren. De KL² facing is uw originele tand van weleer: sterk, groot en gezond!

Nieuw is de door Kleinsman Dental Center ontwikkelde de KL² TOP-Facing, een Non-Prep Facing. Deze zijn nog maar ca. 0,2 mm “dik”, zo dun als papier en worden door de eigen tandtechnici uit speciaal porselein vervaardigd. Deze porseleinen facings waren voorheen zo’n 0,8 millimeter dik. Met deze nieuwe techniek kunnen correcties aan uw tanden uitgevoerd worden zonder uw originele tanden te bewerken.

De Non-PreNon_prep_Facings.jpgp Facings kan over de gehele tand of deel daarvan geplakt worden zonder dat de gezonde tanden moeten worden afgeslepen. Vrijwel pijnloos met behoud van de eigen tandstructuur. Dit betekent dat ook een hoekje van een tand gecorrigeerd kan worden. De doorontwikkelde KL²-Facings passen tot op de micrometer nauwkeurig en is in de exacte kleur dankzij geavanceerde kleur mengmethoden. Minimale ingreep met een stralend resultaat!

De toepassingsmogelijkheden van Non-Prep Facings zijn veelvoudig:

Veranderingen aan de vorm of de kleur van een tand herstellen.

✓ Opvullen van spleetjes tussen tanden.
✓ Herstellen van de oorspronkelijke lengte van de tanden, bijvoorbeeld als die door tandenknarsen zijn aangetast.
✓ Repareren van afgebroken hoekjes.
✓ Wit maken van gele of bruine tanden.
✓ Maskeren van scheve tanden.

Uw concierge

Onze Concierge & Lifestyle Service staat volledig tot uw beschikking. Wij bieden een palet aan diensten van o.a. (luxe) transport, hotelboekingen, diner reserveringen, (VIP) concertkaarten, VIP diensten, limo service, private jet of een volledige zakentrip. Elke aanvraag wordt met aandacht, oog voor detail en kwaliteit uitgevoerd.

    Contact
  

Nieuwsbrief

VIDA REAL is constant in beweging. Indien u een account aanmaakt, dan wordt u automatisch op de hoogte gehouden van nieuwe brands, producten en bijzondere events.


Winkelwagen

U heeft ‘0’ producten in uw winkelwagen

Bekijk ons ruime assortiment met luxury producten en services om snel en eenvoudig uw keuze te maken. Heeft u een specifieke vraag of wens? Neem dan contact op met onze concierge.

Verder shoppen